Ningbo Lux universe Lighting Technology Co., Ltd. dumunung ing Ningbo China, kanthi kauntungan transportasi sing trep. Perusahaan kita khusus ing desain, R&D, manufaktur lan dodolan kabeh jinis produk pangilon, utamane kanggo pangilon LED.


Kita setya kustomisasi profesional lan nyedhiyakake solusi pangilon LED kanggo jedhing / kamar turu / omah kanggo pelanggan ing macem-macem pasar ing saindenging jagad. Kita duwe tim R&D lan sistem kontrol kualitas sing ketat.

Lan produk kita wis entuk VDE, TUV, Semko, CE / RoHS lan sertifikasi profesional liyane kanggo nyukupi kabutuhan sertifikasi pasar sing beda-beda.


Kanggo nyedhiyakake produk lan layanan sing profesional lan jujur ​​kanggo pelanggan global minangka misi lan tujuan kita. Kita bakal netepi prinsip pelanggan dhisik lan ngarepake nyedhiyakake layanan OEM / ODM sing apik banget!


Produk kami:

Pangilon Lampu LED Tanpa Bingkai lan Bingkai

Pangilon Kamar Mandi LED lan Pangilon Full Length

Muti-function Smart Mirrors

Pangilon Ajaib

Makeup LED / Cermin Variasi

Pangilon Non-Cahaya

Proyek OEM / ODM saka pangilon sing disesuaikan

 

Aplikasi produk:

Hotel; Salon Kecantikan; Barbershop; Puskesmas; Kamar Pas; dekorasi interior omah; jedhing; kamar turu; Lemari klambi, lsp.


Udan Chou

 Mobile: 0086-18058507572

 Email: info@leyusen.com