Cermin kamar mandi cerdas mbukak jaman anyar perabotan omah

- 2022-11-24-

Cermin kamar mandi cerdas LEDiku salah siji saka Furnitur ngarep pinter modern. Kita yakin manawa umume barang-barang utawa aplikasi sanitasi rumah tangga biasane cermin jedhing. Ayo dadi ngerti zona pinter sawijining.



1ã Indikasi wektu lan suhu

Cermin jedhing pinter iki adhedhasar pangilon sistem ponsel Android. Bisa ngrancang piranti lunak sistem lan dekorasi omah bebarengan, nuduhake wektu lan suhu nyata.


2ã Entuk informasi wektu nyata

Iki ngidini para pelanggan takon babagan warta, suhu lan informasi dina iki adhedhasar ndemek layar tampilan nalika wisuh tangan utawa ngresiki rai. Iki uga ngidini dheweke ninggalake tembung kanggo sedulure lan nglacak banyu tap lan konsumsi listrik ing omah.


3ã Fungsi ngrungokake musik

Intelijen saka cermin jedhing cerdas uga dibayangke ing sambungan jaringan lan ngrungokake musik online Bluetooth. Seneng ngrungokake musik ing jedhing.



4ã Antifogging

Ing saiki, kabeh mirrors jedhing pinter ing pasar bisa nyedhiyani efek anti kabut tambahan, kang minangka salah siji saka beda antarane mirrors jedhing pinter lan mirrors jedhing umum. Kanthi efek anti kabut, sampeyan ora perlu kanggo scrub kaca pangilon karo andhuk sawise saben adus kanggo ndeleng cetha, supaya sampeyan bisa ndeleng nyata dhewe.


5ã Kelembapan

Umume, pangilon kanthi lampu LED lan saklar layar tutul bisa diarani cermin jedhing cerdas. Amarga sumber daya switch ing njero, akeh wong kuwatir yen bakal entuk banyu ing njero. Nyatane, ora perlu kuwatir.



6. Antirust

Pangilon jedhing pinter iki uga nduweni kaluwihan yaiku ora gampang teyeng lan nduweni umur layanan sing dawa. Iki uga tegese sampeyan ora perlu ngganti pangilon jedhing amarga masalah korosi kaca pangilon.


Ningbo Lux Universe Lighting Technology Co., Ltd.wis fokus ing R&D lan produksiCermin lampu cerdas LEDkanggo 12 taun. Produsen kuat, produsen sumber, adol lan ngatur pangilon lampu cerdas LED langsung. Kanthi kapabilitas teknologi dhuwur sing kuat, desain novel, pengerjaan sing apik, kualitas sing apik, lan layanan sing apik, Industri Mirror Dapai wis dadi pilihan hotel bintang lima, papan umum, lan dekorasi omah kanthi konsisten.cermin pinter,cermin dandanan pinter, cermin dekorasi omah,cermin jedhing pinter, lan pangilon bohlam Hollywood, Wis nggawe hubungan kerjasama apik karo akeh perusahaan merek, lembaga desain, tukang bangunan, manufaktur bahan bangunan, lan wis nyukupi kabutuhan pelanggan kanggo kustomisasi massa lan pesenan batch cilik.