Cermin Rias LED Babak

Mirror Makeup LED Babak yaiku Mirror Rias Babak kanthi lampu LED, sing luwih ditrima konsumen ing taun-taun pungkasan. Yen sampeyan butuh dandanan saben dina, mula Mirror Dandanan LED Babak bisa dadi pilihan sing paling apik, amarga iku cara paling apik kanggo nampilake wajah kanthi jelas.

Mirror Makeup LED Babak kita minangka penemuan paling anyar kanthi CE TUV IP44 lan nawakake Garansi 3 taun. Iki digawe nganggo kaca tanpa tembaga 5MM, lan nggunakake garis LED tahan banyu ceritificated UL. Mirror Makeup LED Babak kita dirancang kanthi macem-macem jinis, kayata Mirror terlipat, mirror meja, lan liya-liyane. Lan bingkai Cermin Rias LED Putaran ana ing macem-macem bahan, kalebu stainless steel, kayu, pring lan liya-liyane.

Kita nampa kustomisasi produk kayata ukuran, bentuk, fungsi lan liya-liyane kanggo Mirror Makeup LED Babak. Fungsi utamane kalebu ing ngisor iki:
Dimming
Telung Ganti Suhu Warna
Loro-lorone cermin kanthi pembesaran 3X 5X

Kita minangka produsen lan panyedhiya LED Makeup Mirror ing China, sing nyedhiyakake awake dhewe kanggo pencahayaan Mirror luwih saka 5 taun, sing nyakup sebagian besar pasar Eropa lan Timur Tengah. Lan kita duwe pengalaman sugih ing OEM / ODM. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Lux universal Lighting minangka salah sawijining produsen lan pemasok {kata kunci} profesional ing China, Sampeyan bisa tuku {tembung kunci} digawe ing China kanthi rega murah saka pabrik kanthi manteb. Kajaba iku, kita uga nyedhiyakake layanan khusus. Produk kami entuk VDE, TUV, Semko, CE / RoHS lan sertifikasi profesional liyane kanggo nyukupi kabutuhan sertifikasi ing macem-macem pasar. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi saiki.